En café, der øger attraktiviteten i Rødhus

Med en solid erfaring inden for restaurationsbranchen går en af Louise Gorell Mackenhauers store drømme i opfyldelse i 2022, hvor hun starter Rødhus Café og Isbar sammen med sin mand, Rasmus, og alle parrets børn. I 2019 forelskede parret sig i Rødhus, og nu vil de gøre stedet endnu mere attraktivt for både lokale og turister med deres nystartede café.

Louise og Rasmus forelskede sig i den unikke og idylliske natur i Rødhus, og købte i 2019 Rødhus Gl. Skole Bed & Breakfast. Der gik dog ikke længe, inden de oplevede, at området manglede et hyggeligt samlingspunkt, hvor både lokale og turister kunne komme og købe mad og drikkevarer af høj kvalitet. De fandt de perfekte rammer til dette samlingspunkt i caféen ved stranden i Rødhus – et sted som trængte til en gennemgående renovering. Denne renovering er de for nyligt blevet færdige med, og ifølge Louise ville det ikke være muligt uden LAG-tilskuddet:

”Vi har fået et LAG-tilskud på lige over 100.000 kr., og det har virkelig gjort en kæmpe forskel for os. Vi ville have svært ved at gøre det uden, da det økonomiske jo betyder en del, og der altid er en stor risiko ved at starte op i vandkants Danmark. Vi har også har investeret mange penge i projektet selv – så det hele tæller” fortæller Louise Gorell Mackenhauer.

Et arbejde, der gør det muligt at vie sig 100% til caféen

Udover en baristauddannelse, er Louise også uddannet sygeplejerske. Hun arbejder i efterårs- og vinterhalvåret som sygeplejerskevikar i Norge, hvilket gør det muligt for hende at vie sig 100% til caféen i forår- og sommerhalvåret.

Derfor hænger livet som iværksætter og sygeplejerske på samme tid uløseligt sammen for hende, og iværksætterdelen har gået lige så godt, som hun havde håbet på, da hun valgte at sætte gang i projektet.

Projektet har fået god opbakning, hvor især de lokale nyder, at der er et samlingspunkt i Rødhus. Samtidig tiltrækker stedet også turister til Rødhus, fordi indendørsbespisningen gør det muligt at opleve Rødhus på trods af det ellers kedelige sommervejr, der har været i år.

Deadline for ansøgning til LAG-projekter

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top