En ferieoplevelse i et herskabeligt stuehus i sammenspil med naturen

Anne-Louise og Torsten Wetche erhvervede i 2020 en stor, nedlagt ejendom med henblik på at renovere den til overnattende gæster med plads til op til 13 personer. Med et LAG-tilskud på 150.000 kr. og en masse gå-på-mod er parret nu blevet færdige med renoveringen, og derfor står huset klar til at give deres gæster skønne naturoplevelser med fokus på nærvær og økologi.

Tæt ved Farsø finder man den smukkeste ejendom, hvor Anne-Louise og Torsten har lavet de bedste rammer for en ferie omringet af naturen. Ferieoplevelsen i det herskabelige hus kalder de Gøttrupgaard Ferier, og husets placering giver mulighed for unikke naturoplevelser.

Parret ejer nemlig en åstrækning på omkring 3 kilometer af Trend Å, og derfor byder ferieoplevelsen på fiskeri samtidig med, at den omkringliggende natur lægger op til vandring og et besøg ved de lokale, eksisterende tilbud såsom Uhrehøj, Skovbakker og Ertebølle, imens der også er mulighed for at spille golf i nærheden.

Samtidig har parret en slægtsgård tæt på Gøttrupgaard, som de driver økologisk, og hvor de producerer græsmælk til Thise Mejeri – denne viser de også gladeligt frem. 

En stemning af gamle dage

I husets kælder kan man se levn fra gamle tider blandt andet et ældre brændekomfur og en stor bageovn, hvor man vil opleve en stemning af gamle dage. Samme fornemmelse får man på loftet, imens huset indretning også bidrager til samme stemning.

Der er derfor ingen tvivl om, at man ved at besøge Gøttrupgaard får en skøn ferie med autentiske naturoplevelser og en masse velbehag. En del af LAG-projektet omhandler desuden en ombygning og renovering af eksisterende udbygning. Her skal indrettes aktivitetsrum/selskabslokale/koncertsal, som både feriehusgæster og lokalbefolkningen har mulighed for at leje.

Deadline for ansøgning til LAG-projekter

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top