Vil du arbejde i et attraktivt miljø med kompetente sparringspartnere? Så ryk arbejdspladsen til Tolboden Workzone i Løgstør!

I Løgstør har Løgstør Handler ApS etableret 12 arbejdspladser, som gør det muligt at skabe fællesskab på tværs af brancher. Tolboden Workzone er åben for alle, og man kan både vælge at leje en kontorplads på dagbasis eller som en fast plads på månedsbasis. Imens er der etableret to mødelokaler, som man også kan leje.

Tolboden Workzone er placeret i den historiske bygning, som tidligere har været en Tolbod, på Løgstør havn. Her er der skabt et attraktivt arbejdsmiljø med en masse gode faciliteter, herunder fri wifi, printer, adgang til køkken med kaffe og te, og hvis man lejer en fast plads, er der også fri adgang til både et lille og et stort mødelokale.

Workzone startede op for omkring et år siden, og der har allerede været rift om pladserne:

”Kontorpladser på både dags- og månedsbasis har været populært. Samtidig er der også både privatpersoner, iværksættere og virksomheder, der har lejet mødelokalerne, så det har virkelig været en god opstart” fortæller Michelle Christensen, som er udviklingskonsulent hos Løgstør Handler ApS

Hun fortæller samtidig, at LAG-midlerne på 80.000 kr. har betydet, at det har været muligt at skabe nogle gode rammer og kontorpladser, hvor bordene er hæve sænkeborde og dertil også gode møbler i mødelokalerne.

Mentorordning som en unik mulighed

Udover et godt miljø at arbejde i, tilbyder Løgstør Handler ApS noget helt unikt i form af mentorstøtte som et gratis supplement til Tolboden Workzone. Det kan være mentorstøtte til alt fra forretningsudvikling til markedsføring, og hvis man har behov for yderligere hjælp, skaber de også gerne kontakt til andre, som kan hjælpe. På den måde har Løgstør Handler ApS altså dannet et inkubationsmiljø, hvor virksomheder og iværksættere kan udvikle sig gennem sparring og et netværk, som de ikke havde fået foruden Tolboden Workzone.

Med Tolboden Workzone er der derfor både skabt et godt læringsmiljø og samtidig et sted, hvor virksomheder kan udvikle sig sammen og netværke på tværs. Rammerne lægger desuden op til, at man kan danne relationer, dette kan både være over frokosten, morgenkaffen, eller hvad end man har lyst til. Brugerne af kontorpladserne er desuden yderst tilfredse og flere fortæller, at der både er plads til ro og fællesskab, imens de smukke omgivelser og gode restaurantmuligheder ifølge dem heller ikke er til at klage over.

Deadline for ansøgning til LAG-projekter

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top