Vinterbadning er et hit i Hvalpsund

Den lokale idrætsforening, Hvalpsund Fællesforening, har oplevet et stigende antal vinterbadere i Limfjorden, og derfor har de opført et saunahus med overdækket opholdsareal med udsigt ud over fjorden. Dette er både til gavn for de lokale men også de mange turister, som nu kan få en frisk dukkert og herefter nyde den unikke natur fra saunaen.

Med et LAG-tilskud på 225.000 kr. har Hvalpsund Fællesforening opført et saunahus i luksuriøse omgivelser – nemlig mellem stranden og færgelejet i Hvalpsund. For at gøre det endnu mere attraktivt for vinterbaderne, er huset opført med omklædningsfaciliteter og udendørs bruser.

Samtidig er denne opførelse ikke kun til gavn for vinterbaderne, da det overdækkede opholdsareal også giver mulighed for at sidde i ly for vejr og vind, imens man nyder udsigten ud over fjorden. På opholdsarealet er der nemlig bænke, så man kan nyde en afslappende stund.

Allerede interesse for medlemskab

Vinterbadesæsonen er lige indledt og Hvalpsund fællesforening har allerede fået 75 medlemskaber til vinterbadning. Den nye aktivitet kommer derfor til at skabe et socialt fællesskab i byen, som kan styrke sammenholdet mellem byens og egnens beboere samt de mange sommerhusgæster i området.

Med den popularitet, opførelsen af et saunahus og omklædningsfaciliteter allerede har vist sig at være, kan man stærkt gå ud fra, at vinterbadning i Hvalpsund kommer til at blive et hit. Så er du klar på at smide dig i bølgerne og opleve den gode indvirkning på krop og sind? Så tag en tur til Hvalpsund og nyd de nye faciliteter. 

Deadline for ansøgning til LAG-projekter

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top