En bid af det vilde liv – eksklusivt charcuteri
I Nordjylland får man en smagsoplevelse uden lige hos gårdbutikken og engrosvirksomheden Rævhede
Charcuteri. Med kærlighed til naturen og kvalitetsprodukter løftet til det højeste niveau, producerer Rævhede
Charcuteri alt, hvad hjertet kan begære inden for vildt og kød.
Virksomheden er ovenikøbet banebrydende i Danmark i processen med fermenteringen af deres kød. De er
lykkes med at opfinde en metode, hvor fermenteringen kan løftes til et andet niveau.
Rævhede Charcuteri kan man oprejst pande kalde sig en af Danmarks førende som vildt- og pølsemageri
producenter. Man kan som kunde med god samvittighed tage en bid af Rævhede Charcuteris produkter, hvor
dyreetik og produktionsforhold er med til at sikre en god kvalitet.
Med et LAG-tilskud har man muligheden for at åbne lågen til drømmen
Jimmy Havgaard fortæller, at LAG har været med til at åbne drømmen op. ”Hvis man ikke har alle de penge, der
skal til for at fuldføre projektet, kan man ikke lukke lågen op, men det kan et LAG-tilskud bidrage til.
Jimmy Havgaard har stolt overgivet forretningen til sin søn, Rune Havgaard. Han har samme passion for kvalitetsprodukter som sin far, og går altid med tankerne om, hvordan forretningen kan udvikle sig yderligere. Med prisen som dansk mester for slagterlærlinge i 2014, har han allerede sat sine standarder.
Læs mere på www.raevhedenaturprodukter.dk