Totalrenoveringen af klubhuset i Hjortdal har haft stor betydning for sammenholdet

Klubhuset i Hjortdal har i højeste grad gennemgået en stor forandring, hvor der kun stod ydervægge og vinduer tilbage under renoveringen af det. Nu står det igen skarpt, og det skaber stor glæde hos borgerne i Hjortdal.

Før totalrenoveringen var taget utæt, imens varmeforsyningen var oliefyr. Klubhuset var derfor ikke særlig attraktivt at benytte, imens en opjustering til luft til vand også har gjort klubhuset billigere og grønnere.

Med klubhusets nu yderst gode stand er der de bedste muligheder for at skabe sammenhold i byen. Væggen midt i fællesrummet, som ellers før stod i vejen, er revet ned, og der er skabt rum for, at borgene kan samles om sine fælles interesser og fællesskab.

En unik natur

Den flotte natur omkring klubhuset gør det især populært at tage en tur på mountainbiken, og hvis dette ikke falder inden for borgerens interesse, er der også blevet bygget to nye beachvolleybaner, som de kan boltre sig på.

De to bofællesskaber i byen nyder også godt af faciliteterne, hvor foreningen gerne kommer og låser op, når de besøger klubhuset. Det står samtidig til fri afbenyttelse for byens borgere, som gratis låner det til diverse arrangementer. Der er derfor ingen tvivl om, at LAGs tilskud på 275.000 kr. og den store fornyelse har skabt glæde hos klubhusets brugere.

Deadline for ansøgning til LAG-projekter

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top